Nokia Reparatie - Nokia Lumia 800Nokia Reparatie

Nokia is lange tijd absolute marktleider geweest op het gebied van mobiele telefoons. Wie herinnert zich nog z’n eerste gsm? Was dat geen Nokia? Negen kansen op de tien wel. In ieder geval is Nokia nu helemaal niet meer de marktleider, dat mag wel duidelijk zijn. Vooral op de markt van de smartphones. Daar werd het zeer snel duidelijk dat Apple en Samsung, en nu ook HTC, de sterkere en snelste leerlingen waren van de klas. Toch is Nokia nu blijkbaar wel aan een offensief begonnen. Zo zijn ze uitgekomen met de Lumia reeks. Waaronder de Nokia Lumia 800. Dit is een degelijk toestel, met een mooi design, en kan echt wel de strijd aan met de paradepaardjes van Apple en Samsung, de Iphone 5 en de Samsung Galaxy S3. Wij hebben van in het begin zeer veel met Nokia gewerkt, daar de meeste toestellen voor reparatie toen van Nokia waren. Dus deze toestellen houden ook geen geheimen in voor ons. Ook de meer en meer populaire Lumia 800 behoort tot het gamma van modellen die wij kunnen herstellen.

Wij hebben in al die jaren zeer veel ervaring kunnen opdoen op gebied van gsm herstellingen, en vooral wat betreft Nokia reparatie, zoals u zich wel kunt voorstellen. Hierdoor hebben wij nu reeds een slaag-percentage van 85%. De 15% die we niet hersteld krijgen, zijn meestal toestellen met zeer zware waterschade. Al de rest krijgen wij meestal wel gerepareerd.
Nokia reparatie behoort natuurlijk tot onze aloude specialiteit.

Wij werken ook enkel met de allerbeste herstellers, die zowel professioneel te werk gaan, als zeer stipt zijn.

En door het gebruik van ons online opvolging systeem, kunnen wij garanderen dat uw toestel veilig is bij ons, en niet zal worden verloren. Wij beloven trouwens een volledige terugbetaling van uw toestel (huidige waarde), indien dit bij ons verloren raakt.

Het is duidelijk, ook voor een Nokia Reparatie is TOP PHONE hét juiste adres


GSM Herstellingen

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal populaire modellen van gsm's en smartphones die door ons succesvol gerepareerd kunnen worden. Dit zijn enkel voorbeelden, deze lijst is natuurlijk niet limiterend!

Voor uw gsm Reparatie, bent u bij TOP PHONE aan het juiste adres! Wij garanderen een persoonlijke, en professionele aanpak!


galaxy s3 Reparatie
SAMSUNG GALAXY S3
ipad Reparatie
IPAD RETINA
iphone4 Reparatie
IPHONE 4s
lumia 800 Reparatie
NOKIA LUMIA 800
iphone 5 Reparatie
IPHONE 5
ipod Reparatie
IPOD TOUCH
htc one x Reparatie
HTC ONE X
laptop Reparatie
LAPTOP
lumia 920 Reparatie
NOKIA LUMIA 920