iPHONE 5 ReparatieDe Apple Iphone 5, wie kent hem niet? De hype van het moment? Wij denken dat, door de opkomst van de Ipad, de Samsung Galaxy S3, en vooral de Ipad Mini, het succes van de Iphone 5 misschien niet bepaald is geworden wat de bedoeling was. Wij merken vooral niets van de hype. Wat er ook van zij, het is een mooi hebbedingetje, maar het is bijzonder breekbaar. Net zoals de meeste smartphones trouwens. Ook bij dit toestelletje zou je het display de “achilespees” van de iphone kunnen noemen. Het is ook meteen het duurste onderdeel van het toestel, en wordt bovendien zo goed als nooit vervangen binnen garantie. Omdat er altijd wel een reden kan gevonden worden waarom de oorzaak van de schade niet onder de garantie voorwaarden valt. Bij ons kan dit natuurlijk wel aan zeer democratische prijs hersteld worden. Voor uw Iphone 5 reparatie, Maak gewoon een account aan op www.topphonebelgium.be , en voer in de juiste rubriek (repairs) de gegevens in van het toestel. Wij zorgen voor een vlekkeloze reparatie van uw Iphone 5.
Voor meer informatie over de herstelling van uw iphone, kunt u doorklikken naar de iphone reparatie pagina.


De iPhone van de Toekomst? :-)

Iphone 5 Reparatie

Wij hebben in al die jaren zeer veel ervaring kunnen opdoen op gebied van gsm herstellingen en meer, waardoor wij nu reeds een slaag-percentage hebben van 85%. De 15% die we niet hersteld krijgen, zijn meestal toestellen met zeer zware waterschade. Al de rest krijgen wij meestal wel gerepareerd.
En de Iphone 5 reparatie, hoort daar ook bij.

Wij werken enkel met de allerbeste herstellers, die zowel professioneel te werk gaan, als zeer stipt zijn.

En door het gebruik van ons online opvolging systeem, kunnen wij garanderen dat uw toestel veilig is bij ons, en niet zal worden verloren. Wij beloven trouwens een volledige terugbetaling van uw toestel (huidige waarde), indien dit bij ons verloren raakt.

GSM Herstellingen

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal populaire modellen van gsm's en smartphones die door ons succesvol gerepareerd kunnen worden. Dit zijn enkel voorbeelden, deze lijst is natuurlijk niet limiterend!

Voor uw gsm Reparatie, bent u bij TOP PHONE aan het juiste adres! Wij garanderen een persoonlijke, en professionele aanpak!


galaxy s3 Reparatie
SAMSUNG GALAXY S3
ipad Reparatie
IPAD RETINA
iphone4 Reparatie
IPHONE 4s
lumia 800 Reparatie
NOKIA LUMIA 800
iphone 5 Reparatie
IPHONE 5
ipod Reparatie
IPOD TOUCH
htc one x Reparatie
HTC ONE X
laptop Reparatie
LAPTOP
lumia 920 Reparatie
NOKIA LUMIA 920