iPHONE 4S ReparatieOm u een idee te geven van de prijzen die wij zoal hanteren voor gsm reparaties, geven we hieronder een tabel met een aantal iPhone 4S reparaties en hun respectievelijke prijs. Dit zijn slechts richtprijzen, en kunnen dagelijks veranderen (meestal naar beneden). Het is dus altijd best om even een mailtje te sturen via de gegevens op de contact pagina, of meteen een ticket te openen op de algemene site. Op die manier krijgt u meteen de exacte prijs doorgegeven voor uw gsm herstelling. Voor de reparatie van uw iPhone 4S kunnen wij u onderstaande diensten aanbieden. De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW, plaatsing en 3 maanden garantie. Let wel, de garantie geldt niet voor gevallen van vochtschade of val -en stootschade!

LCD vervangen (wit of zwart scherm, vlekken,gebarsten)€ 69
Back cover vervangen (wit of zwart)€ 35
Knop vervangen (power, trillen, volume)€ 39
Home knop vervangen€ 39
Dock connector vervangen€ 49
Batterij vervangen€ 39
Software update€ 29
Audio flexkabel€ 45
Camera€ 45
Wi-Fi flexkabel€ 39

Vraag nu bij ons uw iphone 4S reparatie aan, en ontdek onze professionele maar zeer persoonlijke aanpakGSM Herstellingen

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal populaire modellen van gsm's en smartphones die door ons succesvol gerepareerd kunnen worden. Dit zijn enkel voorbeelden, deze lijst is natuurlijk niet limiterend!

Voor uw gsm Reparatie, bent u bij TOP PHONE aan het juiste adres! Wij garanderen een persoonlijke, en professionele aanpak!


galaxy s3 Reparatie
SAMSUNG GALAXY S3
ipad Reparatie
IPAD RETINA
iphone4 Reparatie
IPHONE 4s
lumia 800 Reparatie
NOKIA LUMIA 800
iphone 5 Reparatie
IPHONE 5
ipod Reparatie
IPOD TOUCH
htc one x Reparatie
HTC ONE X
laptop Reparatie
LAPTOP
lumia 920 Reparatie
NOKIA LUMIA 920