Ipad Retina ReparatieIpad Retina Reparatie

Sinds het nieuwe Retina-scherm is uitgekomen voor de ipad, hebben we nu ook deze onderdelen in stock, met de bedoeling om ook uw Ipad Retina te kunnen herstellen.
De meest voorkomende problemen bij deze toestellen, zijn natuurlijk de gebeurlijke ongevallen, waarbij het display geraakt wordt, of het touchpanel breekt.
Dit hoeft echter niet te betekenen dat u een nieuwe Ipad moet kopen, of heel veel geld moet uitgeven om hem te laten repareren. U kan het simpelweg bij ons laten herstellen, en dit voor een zeer interessante prijs. Wij kunnen tegenwoordig de beste prijs aanbieden voor uw Ipad Retina reparatie, vanwege onze uitstekende techniekers die zeer snel en efficiënt werken.
Af en toe doen we ook een speciale promotie, en bieden we de Ipad Retina aan aan sterk gereduceerde prijs. Kijk daarom regelmatig eens op de website, www.topphonebelgium.be , bij "aanbiedingen". Als u ingelogd bent met de juiste voordeelcode, dan kunt u daar de beste prijs bekomen.
Gelieve altijd wel even op voorhand te informeren naar de beschikbaarheid.

Wij hebben in al die jaren zeer veel ervaring kunnen opdoen op gebied van gsm herstellingen en meer, waardoor wij nu reeds een slaag-percentage hebben van 85%. De 15% die we niet hersteld krijgen, zijn meestal toestellen met zeer zware waterschade. Al de rest krijgen wij meestal wel gerepareerd.

Wij werken ook enkel met de allerbeste herstellers, die zowel professioneel te werk gaan, als zeer stipt zijn.
Een Ipad Retina reparatie, werken we doorgaans altijd met succes af.

En door het gebruik van ons online opvolging systeem, kunnen wij garanderen dat uw toestel veilig is bij ons, en niet zal worden verloren. Wij beloven trouwens een volledige terugbetaling van uw toestel (huidige waarde), indien dit bij ons verloren raakt.

Voor uw Ipad Retina Reparatie, moet u bij TOP PHONE zijn!


GSM Herstellingen

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal populaire modellen van gsm's en smartphones die door ons succesvol gerepareerd kunnen worden. Dit zijn enkel voorbeelden, deze lijst is natuurlijk niet limiterend!

Voor uw gsm Reparatie, bent u bij TOP PHONE aan het juiste adres! Wij garanderen een persoonlijke, en professionele aanpak!


galaxy s3 Reparatie
SAMSUNG GALAXY S3
ipad Reparatie
IPAD RETINA
iphone4 Reparatie
IPHONE 4s
lumia 800 Reparatie
NOKIA LUMIA 800
iphone 5 Reparatie
IPHONE 5
ipod Reparatie
IPOD TOUCH
htc one x Reparatie
HTC ONE X
laptop Reparatie
LAPTOP
lumia 920 Reparatie
NOKIA LUMIA 920