HTC One X ReparatieHTC One X Reparatie

Zoals u intussen al weet, zijn we bij TOP PHONE echt van alle merken en modellen op de hoogte, en kunnen we alles herstellen. Niet alleen de courante modellen van Apple en Samsung, maar ook de iets minder populaire HTC’s. Het merk HTC staat duidelijk voor kwaliteit en degelijkheid, tegenover hype en dromen! Het komt wel voor dat we een HTC binnen krijgen voor reparatie, maar toch minder vaak dan bij alle andere merken. Uiteraard zijn het de smartphones met de grote touchscreens die het vaakst worden aangemeld. Zo ook deze HTC One X. Onder de HTC liefhebbers een zeer populair model. Jammer dat het ook weer zo’n groot scherm heeft, dat makkelijk stuk gaat. Toch is er hoop, want bij top phone kunnen we ook dit herstellen. Net als alle andere modellen van HTC, en uiteraard ook weer alle soorten schade (tot en met zelfs waterschade!) -- HTC One X Reparatie


Volgende video is niet van ons, maar hebben we hier even gepost om te laten zien hoe moeilijk het is om een HTC One X reparatie uit te voeren. Dit is echt geen sinecure!


Wij hebben in al die jaren zeer veel ervaring kunnen opdoen op gebied van gsm herstellingen en meer, waardoor wij nu reeds een slaag-percentage hebben van 85%. De 15% die we niet hersteld krijgen, zijn meestal toestellen met zeer zware waterschade. Al de rest krijgen wij meestal wel gerepareerd.

Wij werken ook enkel met de allerbeste herstellers, die zowel professioneel te werk gaan, als zeer stipt zijn. Voor een HTC One X reparatie, is dit ook onontbeerlijk. Want deze herstellingen zijn zeer moeilijk uit te voeren!

En door het gebruik van ons online opvolging systeem, kunnen wij garanderen dat uw toestel veilig is bij ons, en niet zal worden verloren. Wij beloven trouwens een volledige terugbetaling van uw toestel (huidige waarde), indien dit bij ons verloren raakt.


GSM Herstellingen

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal populaire modellen van gsm's en smartphones die door ons succesvol gerepareerd kunnen worden. Dit zijn enkel voorbeelden, deze lijst is natuurlijk niet limiterend!

Voor uw gsm Reparatie, bent u bij TOP PHONE aan het juiste adres! Wij garanderen een persoonlijke, en professionele aanpak!


galaxy s3 Reparatie
SAMSUNG GALAXY S3
ipad Reparatie
IPAD RETINA
iphone4 Reparatie
IPHONE 4s
lumia 800 Reparatie
NOKIA LUMIA 800
iphone 5 Reparatie
IPHONE 5
ipod Reparatie
IPOD TOUCH
htc one x Reparatie
HTC ONE X
laptop Reparatie
LAPTOP
lumia 920 Reparatie
NOKIA LUMIA 920