GSM Reparatie & Iphone ReparatieBeginjaren
Top Phone begon in 2004 als leverancier van allerhande multimedia oplossingen en diensten, gespecialiseerd GSM toestellen . Ook GPS toestellen en laptops behoorden tot het assortiment.

Specialisatie
Top Phone is reeds sinds 2008 gespecialiseerd in gsm reparaties, die ze als firma aanbiedt - nu ook smartphones, tablets GPS toestellen en laptop - en is intussen ook gestart met het online aanbieden van deze diensten.
Wij maken hiervoor gebruik van nieuw ontwikkelde website, waar u zeer eenvoudig een herstelling kunt aanmelden, en waar u deze ook perfect kunt opvolgen, via het interne messaging systeem.
Voor meer informatie over het aanmelden van uw gsm reparatie, klikt u hier

Hier vindt u een uitgebreide review van onze service van een van onze klanten.


Wij hebben in al die jaren zeer veel ervaring kunnen opdoen op gebied van gsm herstellingen en meer, waardoor wij nu reeds een slaag-percentage hebben van 85%. De 15% die we niet hersteld krijgen, zijn meestal toestellen met zeer zware waterschade. Al de rest krijgen wij meestal wel gerepareerd.

Wij werken ook enkel met de allerbeste herstellers, die zowel professioneel te werk gaan, als zeer stipt zijn.

En door het gebruik van ons online opvolging systeem, kunnen wij garanderen dat uw toestel veilig is bij ons, en niet zal worden verloren. Nog een reden waarom u met uw gsm reparatie bij ons aan het juiste adres bent!


GSM Herstellingen

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal populaire modellen van gsm's en smartphones die door ons succesvol gerepareerd kunnen worden. Dit zijn enkel voorbeelden, deze lijst is natuurlijk niet limiterend!

Voor uw gsm Reparatie, bent u bij TOP PHONE aan het juiste adres! Wij garanderen een persoonlijke, en professionele aanpak!


galaxy s3 Reparatie
SAMSUNG GALAXY S3
ipad Reparatie
IPAD RETINA
iphone4 Reparatie
IPHONE 4s
lumia 800 Reparatie
NOKIA LUMIA 800
iphone 5 Reparatie
IPHONE 5
ipod Reparatie
IPOD TOUCH
htc one x Reparatie
HTC ONE X
laptop Reparatie
LAPTOP
lumia 920 Reparatie
NOKIA LUMIA 920